Kemence és környéke túra 2016.09.23-25.

Kemence és környéke túra 2016.09.23-25.

 

 

Ismét csodálatos hétvégét tölthettünk együtt moszkvicsosok, sok kisvasútazással, kirándulással Kemencén, Nagybörzsönyben és szüreti bálozással a felvidéki Ipolyhídvégen.

Komoly szerepet vállalt Szúnyog Zsolt, az Ipolysági Veterán Klub vezetője és a Magyar Moszkvics Klub oszlopos tagja és Kedvese a hétvége lebonyolításában.

A kemencei szállásunk is gyönyörű helyen volt, ahol szállóhelyünk egyik végében a kisvonat csörgedezett, a másik végében meg a patak pöfögött, de ennek ellenére a nyugalom szigetén érezhettük magunkat pár napig.

A túrán résztvevő, napi átlagban 16 autó, tisztán tükrözi barátaink, klubtársaink elkötelezettségét a szíves részvétel mellett, hiszen sokan érkeznek az ország távolabbi pontjairól is.

A napi kirándulások után szállásunkra visszatérve jó hangulatú, késő estébe nyúló beszélgetések, tapasztalatcserék szinte véget nem érő folyama alakult ki.

Sok érdekességet megtudtunk a helyi kisvasútak múltjáról és jelenjéről, és testközelből tapasztalhattuk meg a környékbéli emberek nyitottságát és vendégszeretetét.

Ipolyhídvégi vendégeskedésünkről a felvidék. ma is közölt egy rövid cikket http://felvidek.ma/2016/09/veteran-verdak-nosztalgikus-seregszemleje-ipolyhidvegen/

Mindenkinek köszönjük aki jelenlétével emelte az esemény fényét.

Szilvinek meg külön köszönöm a fényképeket ezúton is.

Természetesen csak a csúcsminőségű képek származnak Szilvitől, pár képet én is tettem a galériába.

 


 

 

 

 

Premium Downlaod Templatesby bigtheme.org

Дървен материал от emsien3.com

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de