Magyar Moszkvics Klub

 

Weboldalunkon szeretnénk bemutatni az orosz ipar egyik remekét, a Moszkvicsot.
Hogy miért vettük magunkra ezt a terhet? Nekünk tetszik, annak ellenére, hogy hazánkban nem egy megbecsült márka. Moszkvicsos éveink alatt volt lehetőségünk megtapasztalni a kocsi legtöbb hátrányát és - előnyét.Ma  már jó érzésű nosztalgiával gondolunk eme sokunk felhőtlen gyermek, illetve fiatal korát visszaidéző autó csodákra.
Ezen kívül a Moszkvics rendelkezik a valaha létezett orosz autógyárak közül a legnagyobb múlttal. Sok, mára elfeledett, vagy más néven megvalósult típusbölcsője volt a moszkvai gyár. Aki az autózás története iránt érdeklődik, nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a nagy múltú márkát. Amint látod, hazájában 1989-ben elkészült a 4 milliomodik Moszkvics és a jövő fényes utat jósolt ennek a márkának is akkoriban.
A Szovjet birodalom felbomlása azonban erre a gyárra is rányomta bélyegét, és az elkészült új típusok sem tudták megmenteni a gyárat a csődtől. Sajnos ma már csak szétrabolt,lerombolt szerelőcsarnokok maradványai emlékeztetnek a valamikori fényes,reményekkel teli szép időkre. Ötmillió legyártott autó után,úgy tűnik valóban már csak történelem a Moszkvics.
 
 

Klubéletünk

A belépéssel és az egyéb klubbot érintő kérdésekben érdeklődni lehet:

Turi János klub elnöknél Tel: 06 30 991 43 97  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Willi János klub titkárnál Tel: 06 30 732 00 68  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Igyekszünk minden érdeklődőnek részletes felvilágosítást adni a márkával kapcsolatosan és minél több

rendezvényen megjelenni autóinkkal a típus népszerűsítése érdekében.

 

Mi magunk alkatrész kereskedelemmel nem foglalkozunk, de kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk így biztosan segíteni tudunk, egy-egy nehezen elérhető alkatrész beszerzésében .

 

Klubtagjaink személyre szabottan elkészített plasztik klubkártyát kapnak az aktuális évben 

 

Premium Downlaod Templatesby bigtheme.org

Дървен материал от emsien3.com

Online bookmaker Romenia bet365

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de